baby gratis startpakker (Af Majken Grønborg Sørensen)
Når du er gravid kan du hente gratis startpakker med ting til baby hos flere butikker.

I startpakkerne er der også gode råd om sikkerhed, sutter og sutteflasker og børnepanodil og feber.
– Du får en del sutter, bleer og cremer/olier til den lille – så vent lige med at købe det, til du har hentet dine startpakker 😉


Hent gratis startpakker her:

Fakta – Klik her
Den gratis babypakke fra Fakta indeholder d alt fra sut og bleer til pusleunderlag og zinksalve. Du skal bare tilmelde dig på ovenstående link, så får du dit værdibevis sendt på sms (skal åbnes på en smartphone) og kan afhente din kuffert i din lokale Fakta.

Babysam Babybox – Klik her
BabySams gratis babypakke, den såkaldte BabyBox, har en værdi af 599 kr. og indeholder bl.a. en pakke Pampers New Baby-bleer, en Avent-sut, Derma Eco Slave, en blespand fra AngelCare og et gavekort på 100 kr. til BabySam.
Her er også et 2 mdr. abonnement til Viasat film med.
For at få din BabyBox skal du bestille den f.o.m. 3 måneder før termin til 3 måneder efter, at barnet er født. Når du har udfyldt formularen, modtager du en kvittering, som du viser i din lokale BabySam, hvor din BabyBox vil blive udleveret.

Føtex – Klik her
Føtex har lavet tilbuddet ‘Føtex for de små’, hvor man tilmelder sig et gratis nyhedsbrev via mail, der indeholder gode råd om barnet, særlige rabatter på alt fra bleer til allergimærket vaskepulver og flyverdragter – alt sammen tilpasset dit barns alder. Er du forælder med barn eller børn op til 3 år, får dit barn en velkomstgave ved tilmelding. Er du gravid, får du udover velkomstgaven også en eksklusiv baby-startpakke. med bl.a. bleer og plejeprodukter.

Lidl – Klik her
Lidls gratis babypakke indeholder som udgangspunkt 1 pakke Toujours bleer, 1 pakke Sensitive vådservietter, 1 Bodystocking i 100% økologisk bomuld og 1 genanvendelig taske i 100% økologisk bomuld, men indholdet kan variere. Når felterne er udfyldt, modtager du bekræftelsen via email. Herfra skal bekræftelsen printes ud og medbringes i din lokale Lidl-butik ved afhentning af din babystartpakke.

REMA – Klik her
Den gratis babypakke fra Rema 1000 består af en pakke af Rema 1000s egne New Born-bleer, vådservietter, skumvaskeklude, en sut, en bamse samt en overraskelse. Babypakken bestilles ovenfor og afhentes i den lokale Rema 1000-butik. Pakken har en værdi af ca. 80 kr. Der udleveres 1 babystartpakke pr. barn – ikke pr. husstand.

Matas – Klik her
Den gratis babypakke fra Matas fås som en del af et gratis medlemskab af Club Matas Baby. For at blive medlem af Club Matas Baby skal du først melde dig ind i Club Matas, hvilket er også er gratis. Du skal desuden have børn, der er under tre år, eller være gravid. Du kan både blive medlem online her og i din lokale Matas-butik. Indholdet af pakken kan variere.

Babysam Sikkerhedsboksen – Klik her
BabySam har også samlet en sikkerhedsboks med informationsfoldere og vareprøver, der skal være med til at forebygge ulykker blandt børn. Sikkerhedsboksens produkter er til børn i alderen 6-9 måneder og består bl.a. af refleks til barnevognen, solskærm til bilen, babysalve, førstehjælpskit og gratis børneulykkesforsikring, der dækker i 6 måneder fra Codan Forsikring. Du kan bestille din Sikkerhedsboks ovenfor f.o.m. dit barns fødsel og 9 måneder frem, og du vælger selv i hvilken BabySam-butik, du ønsker at hente den.

Name It – Klik her
Få en gratis overraskelse til en værdi af mere end 300 kr. fra tøjmærket NAME IT. Indholdet passer til både drenge og piger og er blødt bomuld. Pakken skal afhentes i en NAME IT-butik efter eget valg, efter du har bestilt den på ovenstående link.

Startpakker der ikke er helt gratis er:
Nestlé
Super Brugsen

Jeg har desuden ladet mig fortælle, at nogle apoteker har gratis startpakker til baby.