Dejligt du besøger min blog her <3  Denne blog lavede jeg i 2017/18.
Dog bliver enkelte sider stadig opdateret.

Nu arbejder jeg på et andet projekt, som du kan finde her:
Aller Mest For Børn >>   (allermestforboern.dk)

Jeg har dog oprettet en mellemstation, så I stadig kan følge mig imens jeg udvikler på det nye større website-projekt for børn…der kan nemlig godt gå lidt tid, før det projekt står færdig til udgivelse 😅

Så følg med på mellemstationen indtil da:
Børn og hverdagsfilosofi >>

På denne instagram profil videregiver jeg bl.a. hverdagsfilosofi om børn og psykologi samt mine designtips som helt klart bærer præg af økonomisér og smartgør hverdagen.
Håber I hopper over og følger <3

 


Opslagsguide til graviditetsforløbet og det at blive forberedt til baby/børn:

Denne blog er udelukkende lavet som en hjælp og guide til den kommende mor (forældre) og baby – og som nævnt er der også en masse nyt på vej om den første tid med baby og tips til at få en hyggelig hverdag i de første 3 dejlige år.

Den består af de informationer jeg har søgt under min egen graviditet samt de interessante ting, jeg er stødt på undervejs. Herudover indeholder den mine betragtninger i valg af udstyr osv. til baby samt mine anbefalinger og lomme-filosoferen over spændende bøger om børn.
Se bøgerne her

Informationerne vil komme her på siden løbende i takt med, at jeg selv skal undersøge de forskellige områder.
Det kan forhåbentlig komme til gavn for dig – så du ikke skal bruge en masse tid på at google rundt efter informationerne. Jeg ville i hvert fald selv ønske, at jeg havde fået en guide som denne serveret i starten af min graviditet.

I denne babyguide vil du primært få links til informationer udgivet af danske myndigheder.
Der vil altså ikke være mange links til diverse netværk/debatter imellem gravide og mødre. Det kan dog være fint, at kigge på deres oplevelser og erfaringer også – jeg har selv primært brugt disse debatsider til at søge informationer om fysiske gener i graviditeten, hvor jeg synes lægerne har manglet lidt viden om symptomer.
– På denne blog holder jeg mig dog primært til officielle sider, for at give så korrekt som muligt information videre til jer læsere. (og om nogle måneder når min barsel er færdig, vil jeg tilføje mine tips og tricks til dig med baby-barn 0 – 3 år.)

Jeg har så vidt muligt forsøgt at lave en hurtig introtekst til hvert emne, hvorfra du så kan klikke videre over på informationssiden (åbner i nyt vindue) – så du på den måde, sikrer dig, at du får den nyeste information på området…så du ikke får info, der er forældet på denne blog.
Skulle der være links, der er forældet og derfor ikke virker længere, må du meget gerne kontakte mig her.
– Har du idéer til information, du synes der mangler, er du også altid velkommen til at kontakte mig.

 

Nu er det min tur til at blive mor

Jeg er vild med babyer og børn, og er opvokset i et hjem, hvor min mor har været dagplejemor det meste af mit liv – Så vi har passet byens børn fra 6 mdr. – 3 år, indtil de skal videre i børnehave. Vi har også været plejefamilie for flere børn.

Jeg har altid haft interesse for børn og deres finurlige væsener.
Herunder alt det sjove og spændende omkring: Barnets udvikling, barnets psykologi, barnets samspil med andre børn, barn og forældreforhold osv. (Se anbefalinger til bøger her)

– Det er jo et uendeligt emne, som man kan observere, studere og læse om endeløst….og det glæder jeg mig til fortsat at gøre.
Der er mange artikler og bøger om børn i omløb, og en del af dem også med modsat-rettede budskaber. Jeg læser en masse af det, for at få lov til at lomme-filosofere lidt over, om jeg er enig eller ej 🙂
Jeg synes, det er spændende at blive budt på forskellige ‘måder’, også selvom jeg ikke er enig i det hele.
Jeg vil også gerne understrege, at jeg ikke er uddannet hverken jordemoder, sundhedsplejerske, pædagog eller læge – så dette er blot en guide fra en nybagt mor, der i en lang årrække har været interesseret i at observere de bette små og deres reaktioner på omgivelserne.
Denne blog indeholder guides og links til vejledninger til kommende forældre og forældre om hhv. graviditetsforløbet, det at blive forberedt til baby/børn samt mine sjove (og nyttige) tips til den første tid med den lille ny samt når de bliver større.

 

Sådan bruger du denne blog som opslagsguide:

Du kan bruge søgefeltet her på siden, for at finde frem til det emne du søger. Du kan også bruge kategori-vælgeren. (Begge ses i højre side, når du er på computer og vises nederst på siden, når du er på en mobiltelefon.)

God fornøjelse!

 

(Denne webside indeholder kun få affiliate links; dvs. informationer og links der er betalt eller sponsoreret af virksomheder.)
(Vælger du at følge informationerne angivet i denne guide til baby/børn er det fuldt ud på eget ansvar 🙂 )